Τι πρέπει να γνωρίζω πριν παραγγείλω;

Ευχαριστούμε πολύ που επισκεφτήκατε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα! Εδώ θα βρείτε κάποιες πολύ χρήσιμες πληροφορίες πριν προχωρήσετε στην αγορά του αγαπημένου σας προϊόντος.


Φτιαγμένα ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς

Όλα τα προϊόντα του ouplexeis.com είναι πλεγμένα στο χέρι με βελονάκι. Μπορείτε να διαλέξετε το χρώμα και το σχέδιο που σας αρέσει και να φτιάξουμε κάτι ακριβώς όπως το θέλετε, στο μέγεθος που σας ταιριάζει. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι κατάλληλα για βρέφη και παιδιά και είναι άριστης ποιότητας.


Μέγεθος

Δεν είστε σιγουροι για το μέγεθος? Ρωτήστε μας.  Επικοινωνείστε μαζί μας και θα σας συμβουλεύσουμε άμεσα για το πιο είναι το κατάλληλο μέγεθος για εσάς.


Χρόνος δημιουργίας και αποστολής

Όλα τα πλεκτά μας δημιουργούνται λίγες ώρες αμέσως μετά την παραγγελία σας με σειρά προτεραιότητας για να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα στα χέρια σας. Από τη στιγμή που θα γίνει η παραγγελία σας, χρειάζονται 4-8 ημέρες για να φτιαχτούν και να ξεκινήσουν το ταξίδι τους με τα ΕΛΤΑ Courier ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ. Την αμέσως επόμενη ημέρα θα είναι στην πόρτα σας για να βρουν μια ζεστή αγκαλιά! Για περιοχές λίγο πιο απομακρυσμένες ισχύουν οι χρόνοι παράδοσης της εταιρίας ΕΛΤΑ Courier.