Προφίλ

Η ζεστασιά, το χρώμα και η υφή ενός μικρού κουβαριού κλωστής μπορεί να μεταμορφωθεί σε κάτι μαγικό και μοναδικό μόνο για εσάς! Είμαι η Κατερίνα, μητέρα του μικρού Κωνσταντίνου και της ακόμα πιο μικρής Σταυρούλας. Το Ου Πλέξεις δημιουργήθηκε σαν ιδέα το Σεπτέμβριο του 2012 και μεγάλωσε μέσα από εκείνες τις αναπάντεχες, απρόβλεπτες και μαγευτικές στιγμές που μας χαρίζει η ζωή.

Παίρνω έμπνευση από τα χρώματα, τα χαμόγελα και τη ζεστασιά των ανθρώπων που αγαπώ για να φτιάξω χειμωνιάτικα και ανοιξιάτικα σκουφάκια, κασκόλ και παπουτσάκια αγκαλιάς, χουχουλιάρικες κουβερτούλες, φορέματα, ζακέτες και μπολερό για μικρές αλλά και για μεγάλες κυρίες, αγαπημένα παιχνιδιάρικα κουκλάκια και κουδουνίστρες. Ή γυναικεία συλλογή ξεχωρίζει τόσο για την ποιότητα όσο και για την ποικιλία σχεδίων. Διαλέξτε το χρώμα, την υφή και το στυλ που σας ταιριάζει και αναδείξτε την προσωπικότητά σας.

Καλώς ήρθατε λοιπόν στο δικό μου κόσμο. Έναν κόσμο μπερδεμένο, ιδιαίτερο, γεμάτο βελόνια και ζεστά χρώματα, έναν κόσμο εμπνευσμένο από αγκαλιές και χαμόγελα!!

Γι αυτό, Ου Πλέξεις.......θα πλέξει η Κατερίνα για εσάς!!